Pooblaščeni računalniški servis

Pooblaščeni servis

Ocena uporabnikov

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Tudi naše varnostne in računalniške naprave potrebujejo servis in vzdrževanje. V času garancije je servis brezplačen. Po prenehanju veljavnosti garancije še vedno zagotavljamo rezervne dele in servisiranje. Pooblaščeni serviser za varnostne računalnike, tablice ali telefone je Računalniški servis REDIT

Pravilno vzdrževanje računalniške opreme:

Računalniki se grejejo. Pravilno hlajenje je ključnega pomena za njihovo dolgo, hiro in kvalitetno delovanje. Računalniki se čistijo glede na njihovo uporabo. Če ga uporabljate v okolju kjer ni veliko praha recimo pisarne priporočamo čiščenje hladilnega sistema enkrat na dve leti.

Računalniki ki delujejo v težkih okoljih kjer je veliko praha ali pa se jih uporablja za zelo obremenujoča opravila, pa je obvezno čiščenje enkrat letno.

Čiščenje računalnika izvaja podjetej in naš pooblaščeni servis REDIT

Poleg servisa naše opreme vam računalniški servis nudi tudi servis sledečih priznanih blagovnih znamk:

Servis računalnikov HP

Servis računalnikov Asus

Servis računalnikov Acer

Servis računalnikov Dell

Servis računalnikov Toshiba

 

Menjava zaslona na prenosnem računalniku

Kvaliteten zaslon na prenosniku je mnogim uporabnikom zelo pomemben. Tudi kvalitetni prenosniki s časom lahko povzročajo različne napake. Od mrtvih pik “pixlov” do črnega zaslona in oksidiranih podatkovnih povezav. Sedaj, ko je poškodovan, razbit ali nedelujoč ne želite tvegati z nekvalitetnim nadomestkom ali nestrokovno menjavo novega zaslona. Dodaten zaplet pri odločitvi ali menjati zaslon ali pa se odločiti za nakup novega računalnika, pa stopnjuje negotovost. Črni ekran na zaslonu ni vedno posledica nedelujočega zaslona, lahko je razlog v nedelujočem grafičnem čipu na osnovni plošči.

Diagnostika računalniške okvare

V primerih kot so: počen ali razbit ekrana na prenosniku, baterija, ki se ne polni več ali polita tipkovnica, je okvara jasna tudi računalniškim laikom. Za veliko večino ostalih napak pa je neodgovorno in netransparentno ugibati. Zato bomo opravil brezplačni diagnostični test, vas seznanili z napako ali napakami in natančno ocenili strošek popravila vašega računalnika.

Reševanje podatkov

Trdi diski se kvarijo. USB ključi, spominske kartice in telefoni tudi. In kadar se, s seboj vzamejo za vedno vse družinske slike, video posnetke in kopico pomembnih zasebnih in poslovnih podatkov. To je res grozna izguba in izkušnja. Ker pa vam podatke lahko rešimo skoraj v vseh primerih, si lahko oddahnete.

 

Vas zanima cena? Nam je vseeno ali gre za družinske slike ali za poslovne podatke. Ne delamo razlik v ceni.Če odmislimo možnost, ki vam jo ponuja sosedov fant, so naše cene najugodnejše v Sloveniji. Razlika med nami in sosedovim fantom je (sem spadajo tudi samooklicani računalniški servisi, ki nimajo strojne in programske opreme za reševanje podatkov), da pri sosedu podatke nikoli več ne boste dobili nazaj.Še več, najverjetneje vam tudi mi kasneje ne bomo mogli pomagati.

Ravno zato ker vam želimo pomagati, uporabljamo najmodernejša orodja za reševanje podatkov. Našim strankam nudimo samo najhitrejše in varne storitve. Vsem strankam garantiramo popolno diskretnost in varnost podatkov.

Cena reševanja podatkov ni odvisna od tipa podatkov. Cena je odvisna izključno od tipa okvare.

Redit d.o.o.

Vodnikova 232

1000 Ljubljana

040/768-404


© 2024 Politag d.o.o.. All Rights Reserved.